Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /chroot/home/prosihu/prosi.hu/html/bbclone/lib/io.php on line 151
PROSI.HU - digitális prospektus és magazin

A digitális prospektus egy igen kedvező árfekvésű lehetőség arra, hogy profi és igényes módon keltsd fel az érdeklődést termékeid és szolgáltatásaid iránt.
Számolj kalkulátorunkkal most, és a jobb oldalon lévő minta prosi helyén saját virtuálisan lapozható e-prospektusodat nézegetheted ismerőseiddel és ügyfeleiddel együtt.

 

Digitális prospektus, magazin, újság

Légy Te is lépéselőnyben!

Főoldal  |   Előnyök  |   Kalkuláció CD-re  |    Megrendelés  |   Elkerülendő hibák  |    G Y I K

Rendkívüli csomagjaink megtekintése itt

EXPRESSZ ÁRAJÁNLAT    (1) 787-0932   |   info@prosi.hu

 

 

Mit ne tegyél?

 

Elkerülendő hibák

 

Javasoljuk, hogy a gyors letölthetőség kedvéért inkább a képek igényes megjeneítésére törekedj és ne halmozd el a prosit felesleges opciók tömkelegével.

 

Amennyiben webre helyezed a prosit, semmiképp nem biztatunk a zene, videó és egyéb elhagyható elemek alkalmazására, mert a túlakarás ezen a téren is balul fog végződni. Nincs rosszabb annál, mint amikor egy profi prosi lefagy! Ha CD-re vagy pendrive-ra kerül az anyag, az már más! Abban az esetben érdemes egy kis plusz körítést adni a reklámhoz.

 

Egyéb esetben, webes megjelenítéshez csak a következő opciók alkalmazását javasoljuk: egyszerű, szöveges tartalomjegyzék

- lapozás egérrel és gombbal

- linkajánló

- email küldése

- oldalak nagyítása

 

Ezzel a pár eszközzel és jó minőségű, színes képekkel könnyű dolgod lesz az új és régi ügyfelek megnyerése terén. Ha viszont a képeid silányak, vagy nem hozzáértő kezek készítik az e-prosidat, akkor inkább bele se kezdj az egészbe, mert csak veszíteni fogsz az ügyön.

 

Reméljük, hogy felkeltettük az érdeklődésedet! Ha már eddig eljutottál, bizonyára találtál hasznosítható infokat az oldalunkon. De ez még nem minden, most jön a csoda: csomagjaink megtekintéséhez és KIPRÓBÁLÁSÁHOZ kattints ide és válaszd ki a számodra leginkább megfelelő megoldást!

 

 

Innovatív ötletek az értékesítés, PR, marketing, reklám, grafika és cégvezetés területén dolgozók részére. Értesülj elsőkézből a legújabb trendekről, technikai és kreatív vívmányokról, melyek segítségével hatékonyabban szerezhetsz érdeklődőket és vevőket!

 

Ha minden jó könyvet nem tudsz elolvasni és minden kiállításon, konferencián nem tudsz részt venni, akkor Iratkozz fel Marketing Platformunkra most!

 

Feliratkozás

 

 

E-mail: info@prosi.hu Mobil: (20) 249-0204  Telefon: (1) 787-0932  Fax: (1) 787-0933

Iroda: Szuperlemez Kft.  1149 Budapest Egressy út 67/A  | Nyitva tartás: hétfő-csütörtök: 8-18, péntek: 8-15 

GPS koordináták:  N= 47,51209;  E= 19,11643