Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /chroot/home/prosihu/prosi.hu/html/bbclone/lib/io.php on line 151
PROSI.HU - digitális prospektus és magazin

A digitális prospektus egy igen kedvező árfekvésű lehetőség arra, hogy profi és igényes módon keltsd fel az érdeklődést termékeid és szolgáltatásaid iránt.
Számolj kalkulátorunkkal most, és a jobb oldalon lévő minta prosi helyén saját virtuálisan lapozható e-prospektusodat nézegetheted ismerőseiddel és ügyfeleiddel együtt.

 

Digitális prospektus, magazin, újság

Légy Te is lépéselőnyben!

Főoldal  |   Előnyök  |   Kalkuláció CD-re  |    Megrendelés  |   Elkerülendő hibák  |    G Y I K

Rendkívüli csomagjaink megtekintése itt

EXPRESSZ ÁRAJÁNLAT    (1) 787-0932   |   info@prosi.hu

 

 

GY.I.K

 

1. Már van céges prospektusunk és honlapunk is. Van-e még értelme az e-prospektus elkészítésének ezután?

Igen, van! Az e-prospektus újszerűsége és egyedisége miatt új érdeklődőket szerezhet termékeid vagy sek zolgáltatásaid iránt, de a már meglévő ügyfeleid is örömmel fogják lapozgatni. Ha ezek fontosak számodra, akkor nagyonis van értelme az e-prospektus elkészítésének.

 

2. Hogyan működik a digitális prospektus vagy katalógus?

Egyszerűen lapozd az egérrel, mintha rendes könyvet lapozgatnál. De használhatod a navigációs gombokat is. Ahogy jobban esik.

 

3. Némelyik oldalon oyan lassan működik a digitális prospektus. Mindenütt ilyen?

Sajnos igazad van. Sokan nem a felhasználókat tartják szem előtt, hanem csak villantani akarnak egy nagyot, de kárukra. Mi magunk is rögvest elugrunk egy hosszan töltődő és fagyogató prospőektusról, legyen az bármilyen csilicsáré. Az adott környezetnek megfelelően kell optimalizálni a prospektust. Ez lehetséges, csak szakértelem és odafigyelés kell hozzá.

 

4. Nekem már van ilyen prospektusom. Van lehetőségem feltölteni valahová?

Igen! A www.prospektuscentrum.hu oldalra feltöltheted. Ez az oldal egyszeri éves díjért vagy kattintás alapú díjazás fejében tárolja majd a prospektusokat, de jelenleg még ingyenes.

 

5. Nagy szakítás ez az e-prosi téma. Újságokat nem lehet így olvasgatni valahol?

Sajnos Magyarországon még nem, de külföldön már igen. Hamarosan ide is eljut majd, de természetesen itt sem lesz ingyenes.

 

6. Tök jó ez a lapozgatós digitális prospektus, de nyomdai munkákkal nem foglalkoztok?

Dehogynem! Papír alapú prosi kivitelezését is vállaljuk a tervezéstől a leszállításig.

 

7. Volna még néhány kérdésem. Tudunk szóban beszélgetni valahogy?

Természetesen. Keresd kollegáinkat a (1) 787-0932-32-es telefonszámon.

 

8. Hirdettek valamilyen kulcsszóra a Google-ban?

Of course! Online katalógus, virtuális katalógus, digitális katalógus, e-katalógus, e-prosi, e-prospektus, digitális prospektus, virtuális prospektus, online prospektus, e-könyv, e-book, www.szuperlemez.hu, www.cdgyartas.hu, www.digitalcopy.hu :-)

 

 

 

Innovatív ötletek az értékesítés, PR, marketing, reklám, grafika és cégvezetés területén dolgozók részére. Értesülj elsőkézből a legújabb trendekről, technikai és kreatív vívmányokról, melyek segítségével hatékonyabban szerezhetsz érdeklődőket és vevőket!

 

Ha minden jó könyvet nem tudsz elolvasni és minden kiállításon, konferencián nem tudsz részt venni, akkor Iratkozz fel Marketing Platformunkra most!

 

Feliratkozás

 

 

E-mail: info@prosi.hu Mobil: (20) 249-0204  Telefon: (1) 787-0932  Fax: (1) 787-0933

Iroda: Szuperlemez Kft.  1149 Budapest Egressy út 67/A  | Nyitva tartás: hétfő-csütörtök: 8-18, péntek: 8-15 

GPS koordináták:  N= 47,51209;  E= 19,11643